Mijn Portaal voor de varkenshouder, dierenarts, slachterij en varkenshandelaar!

Varkenspost.nl heeft Mijn Portaal speciaal voor u als varkenshouder ontwikkeld. Al uw zaken kunt u zelf via uw persoonlijk Mijn Portaal account registreren of aanvragen. Zo houden we de kosten samen laag en heeft u een uitstekende dienstverlening. De nieuwste ontwikkelingen gaan het u nog gemakkelijker maken. In de nieuwste modules die dit jaar live komen kunt u zelf bepalen welke informatie u door wilt geven aan uw slachterij of varkenshandelaar. Deze module maakt dat u dan zelf aan het stuur zit en bepaald welke informatie voor wie beschikbaar is.

Voor dierenartsen, slachterijen en varkenshandelaren hebben we speciale programma’s, waardoor ze ook gebruik kunnen maken van de voordelen van een gezamenlijk online portaal. Hierdoor wordt de uitwisseling van informatie nog gemakkelijker. U als varkenshouder zit hierbij aan het stuur.

In uw persoonlijk Mijn Portaal account heeft u onder andere inzage in onderstaande zaken:

  • uw I&R meldingen;
  • uw dierdagdosering en antibiotica leveringen;
  • uw bloedmonitoring gegevens zoals Salmonella;
  • uw certificaten en inspecties (IKB NV, QS, BLK, etc.).

 

Maar ook uw energie verbruiken, uw facturen en DGBenchmark voor een vergelijking van uw varkens- en biggenopbrengstprijzen zijn te vinden in uw account.

Inloggen in Mijn Portaal

Klik op de volgende link > Inloggen Mijn Portaal < of op de groene button ‘INLOGGEN MIJN PORTAAL’. Nadat u hebt ingelogd met uw e-mailadres en bijbehorend wachtwoord, komt u terecht in uw persoonlijk account. Op ieder gewenst moment (24/7) regelt u uw zaken eenvoudig en snel in uw account.

Inloggen Mijn Portaal

Een screenshot van het Mijn Portaal inlogscherm

Bent u uw wachtwoord vergeten? Herstel uw wachtwoord via de volgende link > Mijn Portaal wachtwoord herstellen <.

Nog geen Mijn Portaal account? Maak een account aan! 

Wilt u als klant van Varkenspost.nl ook gebruik maken van een persoonlijk account? Door middel van uw klantnummer en de postcode van uw hoofdlocatie, kunt u direct een > Mijn Portaal account aanmaken <. Hierdoor kunt u ook eenvoudig en snel uw zaken gaan regelen in uw persoonlijk account en dit alles 24 uur per dag en 7 dagen in de week!

 

Maak een Mijn Portaal account aan
Bestaande klant: log in via Mijn Portaal
Het laatste nieuws