Heeft u in 2015 voldoende ontvangen voor uw varkens of biggen?
Deze vraag zal iedereen met “nee” beantwoorden. Qua opbrengstprijzen is 2015 “gemiddeld” echt een beroerd jaar geweest, hier kunt u “gemiddeld” niets aan doen.

Varkenshouders die meedraaien in DGBenchmark merken dat het niet eenvoudig is om altijd beter te presteren dan andere deelnemers in DGBenchmark. Dat is ook logisch want de helft van de deelnemers zal een opbrengstprijs ontvangen die onder het gemiddelde ligt.

Om bovengemiddelde opbrengstprijzen te behalen moet er tijd en energie gestoken worden de prijsbepaling. Ten eerste moet u weten wat uw concurrentiepositie is in de markt. Een uitdraai van het boekhoudpakket is hiervoor niet voldoende. Het is van belang om te weten hoe u wordt vergeleken. Een voeradviseur is zeker geen specialist die verstand van varkensprijzen van biggen heeft. U zult dit zelf moeten doen. Ook als u hiervoor een paar honderd euro per jaar moet investeren in iets wat u duizenden euro’s op kan leveren als u er tijd en energie insteekt. Denk hierbij aan DGBenchmark. Wij helpen u bij het verkopen en analyseren van uw opbrengstprijs. Wij bieden u een betrouwbaar systeem en zullen u hiervoor regelmatig vragen om een factuur toe te sturen ter controle.
Varkenspost.nl biedt deze dienst al vele jaren en kan daarom een hoogwaardig systeem bieden met betrouwbare analyses. Vaak horen wij varkenshouders zeggen: ”meedoen aan DGBenchmark is de beste investering die ik heb gedaan om mijn varkensprijzen te verbeteren” of “sinds ik mee doe aan DGBenchmark weet ik echt waar ik sta in de verkoop van mijn varkens”.

Wilt u ook deelnemen aan DGBenchmark? Meld u dan nu aan via Varkenspost.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een handleiding met daarin een werkinstructie, zodat u snel en eenvoudig uw gegevens kunt invoeren in DGBenchmark.

Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met Varkenspost.nl via info@varkenspost.nl of via het telefoonnummer (0523) 68 33 39.